BESTIL TID NU

DAG – AFTEN – WEEKENDER – HELLIGDAGE

Tag chancen og hør om du kan få en akut tid.


Unik behandling hvor DU vil opleve at være DIG I FOKUS – der vil blive
sørget for, at du vil føle dig tryg og få en professionel behandling – GLÆD DIG

VENT IKKE – Tag din kropssignaler alvorligt før kroppen selv siger fra!

Behandleren er altid i udvikling - med prisen følger kvaliteten.

Plej din krop som er dig dyrebart
Klientoplevelser

Video


Klienterne fortæller om deres egne oplevelser hos DIG I FOKUS – klik på videoen.

Har du oplevelser og erfaringer på egen krop, som vil komme andre klienter til gode, send gerne en video til mig, som andre kan se på hjemmesiden løbende.VENT IKKE

Langvarige skævhed og anspændthed i kroppen kan på sigt udvikle sig til kroniske smerter eller i værste fald alvorlige tilstande og decideret sygdom. Som nævnt før - ignorere du dine kropssignaler fysisk og psykisk, siger kroppen selv fra.

Vil du på ventelisten

Send SMS hvilken dag og tidspunkt du ønsker en tid, i tilfælde af at jeg modtager afbud fra kunder på selve dagen eller andre dage/tidspunkter. Svar gerne på de 4 nedenstående punkter, så går informationerne hurtigere igennem. Det er FØRST TIL MØLLE PRINCIP, der får tiden.

Få hurtigere svar – ved at svare på spørgsmålene

1. Skal behandling foregå i klinikken eller som udkørende behandling?
2. Hvis det er udkørende, hvad adresse er det ?
3. Hvor lang tids behandling ønsker du?
4. Hvad tidsrum og dato du kan, tjek evt. under bestil tid hvilke tider jeg er ledig – husk kørslen også skal medregnes.

Bemærk vedr. udkørende behandlinger - Ved udkørende behandlinger og der er flere end én kunde frafalder Transport tillægget, når der på samme adresse er mindst 3-4 timers behandling (og max 8 timer), afhængig af hvor din bopæl er.

Når du skal have udkørende behandling, kan du desværre ikke bruge booking systemet, da det ikke kan beregne transportafstand og -tid imellem bestillingerne. Derfor kontakt mig endelig på SMS og så finder jeg en ledig tid til dig. Læs mere på hjemmesiden under Udkørende behandling. Se på nederst på siden på Danmarks kortet hvilke zone områder jeg køre ud. (kortet kommer snart på hjemmesiden )

Afbud

Undgå unødvendige udgifter og meld afbud i god tid ved at sende en SMS. Meldes der afbud Efter kl18.00 dagen før eller udebliver du fra behandlingen uden at melde afbud, afregnes tiden med mindre du har en anden, der kan overtage din aftale. Ved forsent afbud eller udeblivelse afregnes behandlings fulde beløb kr./antal klip du har bestilt.

Afbud er først godkendt, når du modtager en SMS bekræftelse på, at jeg har modtaget beskeden.

Ved udeblivelse

Ved udeblivelse sendes der en faktura på den fulde pris / mister antal klip du har bestilt.

Afbud er først godkendt, når du modtager en SMS bekræftelse på at jeg har modtaget beskeden.


OM MIG

Jeg er mor til 2 dejlige drenge og bor i Veksø. Jeg er uddannet socialpædagog, Coach og har taget Massøruddannelsen hos bl.a. Lasota, samt fulgt andre alternative uddannelser og øoverbygninger. Tjek Bookingsystemet hvilke behandlinger jeg tilbyder. Du vil tydeligt mærke under mine behandlinger, at jeg er meget målrettet og tilpasser de teknikker jeg har lært.

Interesse for Taktil (berøring) sansen

Min interesse for massage har jeg haft siden jeg var 12 år. Jeg har tidligt arbejdet som pædagogmedhjælper i vuggestue, børnehave, plejehjem og på bosteder og var alle steder meget bevidst om, at det var vigtig at arbejde med taktilsansen. Det var dog ikke noget jeg konkret havde specifik viden om, før jeg læste bogen Hvis du ikke rør mig, så dør jeg af Ylva Ellneby. Den blev kernepunktet, og starten på den røde tråd i mit faglige arbejde hele vejen igennem.

Uddannelsesvalg

Jeg tænkte at blive fysio- eller ergoterapeut, men det at blive mor tidligere end ventet, ændrede på mine prioriteter, og jeg fortsatte som pædagogmedhjælper. Det var meget bevidst, at jeg har arbejdet med mange forskellige målgrupper, hvilket i dag giver en positiv faglig effekt.

Taktil Sansen og Pædagogisk Massage

Da jeg senere studerer på pædagogseminariet havde jeg meget fokus på pædagogisk massage, non-verbal kommunikation, sanseintegration, neuropædagogik, arousal metoden, samt friluftsliv og bevægelse. Det er områder jeg altid har set som samhørige og meget relevante for mit faglige arbejde med mennesker. Pædagoguddannelsen gav mig mere overskud til mit barn, samtidig med at det mig et ekstra fagligt supplement som massør.

Arousal Metoden og Smerteobservationer

Endelig tog jeg massøruddannelsen samtidig med jeg stadig arbejdede som socialpædagog, og jeg koblede uddannelsen på mit arbejde, ved at observere de handicappede beboeres fysiske skævheder i kroppen og dertilhørende smerter. Det har været et fantastisk redskab for mig i arousal metoden hos udadreagerende børn/ unge og voksne handicappede og demente som havde svært ved at udtrykke deres smerter.

Kommunikation

Kommunikation, både verbalt, nonverbalt og aflæsning af kropssproget, har været et meget vigtigt arbejdsredskab for mig i mit pædagogiske arbejde, og det gavner mig også som massør. Jeg har lært tegnsprog, tegn-til-tale, taktiltegn, piktogrammer, samt taget mange former for kurser og uddannelser fx. Coach og neuropædagogik i forhold til reaktioner, hjerneskader og udvikling. Så har du et hørehandicap, afasi eller andre kommunikationsvanskeligheder, eller bestiller du for nogen med tilsvarende handicap/vanskeligheder, så kan du roligt henvende dig til mig og blive behandlet ordentligt.

Trist samfund for handicappede i DK

Efterhånden kunne jeg desværre konstatere, at der blev skåret mere og mere ned op den kommunale service, fra den menneskelige tid, hvilket især pressede vores tid til nærhed og kommunikation med beboerne/brugerne. Midt i de pædagogfaglige frustrationer fortsatte jeg at videreuddanne mig som fysiologisk massør.

Hedehusene fysioterapi og idrætsklinik

Jeg kom ind i et samarbejde med fysioterapeuterne i Hedehusene Fysioterapi og Idrætsklinik , anbefalet af én af mine Lasota medstuderende. Der blev jeg gennem 4 års tilknytning, efterhånden mere og mere efterspurgt af patienterne, og der var mange udfordrende symptomer: Smertepatienter og patienter med diagnoser som fx. hypermobilitet, sklerose, fibromyalgi, parkinson, kræftramte m. fl.

 

Vejen til at blive selvstændig

Jeg har også selv haft mine egne udfordringer, hvilket har medvirket til, at jeg i dag er blevet selvstændig og har åbnet klinikken i Veksø. Det er skønt at kunne være mig selv og møde folk, der kommer igen og igen, og jeg oplever at de har stor respekt for mit arbejde. Og jeg udvikler mig hele tiden løbende, især fordi jeg lærer mere om kroppens ressourcer og funktioner hos hver enkelt kunde.

Fritidsaktiviteter

Jeg har i yngre år været meget aktiv i badminton, inrigger roning og løb. Spiller motionsbadminton i dag.

Jeg er i dag aktiv som frivillig i DH (Danske Handicaporganisationer) både i Egedal og Ballerup kommune, som refererer til Handicaprådet i begge kommuner. Her kan jeg deltage og bidrage med mine erfaringer og kan støtte lokal handicappolitik. Der er altid plads til flere frivillige i dette forum, så overvej gerne selv at være med i DH i din kommune og gør en forskel- spørg endelig hvordan din indsats kan gøre en stor forskel for andre udsatte, såvel som velfungerende handicappede.

Jeg har ellers også været aktiv i nedstående :

- Spejderleder i Ballerup i flere år
- Tidligere aktiv i DUI - leg og virke i Skovlunde.
- Deltaget aktiv i Voldsforening for Voldsramte men er idag kun aktiv på nettet når nogen har brug for det.

Dig i fokus på briksen

Jeg høre fra klienterne at de oplever nærhed, respekt og jeg imødekommende uanset baggrund. Min holdning er at hvert menneske er unikt og det gælder også dig. Mit ønske er at kunne give dig følelsen af at du kommer ud af min behandling og får følelsen af at du mærker en fremgang fysisk og rykker dig psykisk med bedre livskvalitetet og kropsbevidsthed.

Du vil stadig til tider som klient opleve, at jeg vil være i udvikling i mit fag og tage overbygninger til gavn for dig og dine børn som er på briksen. Den bedste glæde i mit arbejde er flere AHA oplevelser fagligt samt se og høre at du føler der sker en forbedring for hver gang du kommer på briksen.
Her vil du føle at du bliver hørt og mærke at jeg har evnen til at give dig den behandling du har brug for og hvis jeg ikke kan så vil du også opleve, at jeg har en faglig stolthed at sige fra.


Jeg glæder mig at se dig på briksen - du vil mærke at www.DIG - I - FOKUS.dk lever op til navnet


Bedste Massør hilser
DIG I FOKUS / ved Solveig Staun


DIG I FOKUS

v/ Solveig Staun
Veksø Bygade 26
3670 Veksø
Cvr. 37566292

Tlf. KUN SMS 42 4444 23
E-mail: solveig@dig-i-fokus.dk

Åbningstider

Mandag 06:00 - 23:55
Tirsdag 06:00 - 23:55
Onsdag 06:00 - 23:55
Torsdag 06:00 - 23:55
Fredag 08:00 - 23:55
Lørdag 06:00 - 23:55
Søndag 06:00 - 23:55

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk